DE-NOVA - centar dentalne medicine

  • Hrvatski
  • Italiano
  • English

O nama

De-Nova je moderan dentalni centar specijaliziran za implantološke i protetske radove. Smješten u Jušićima, udaljen samo 20-ak min. od središta Rijeke i Opatije.

Uz dugogodišnje iskustvo naših doktora dentalne medicine kao i opremu posljednje generacije, možete biti sigurni da je zdravlje i ljepota vaših zubiju u sigurnim rukama. Osim implantologije i stomatološke protetike, nudimo usluge konzervativne i preventivne stomatologije, parodontologije, estetske stomatologije, dječje stomatologjei i RTG dijagnostike.

Poklonite nam svoje povjerenje, a mi ćemo vama zdrav osmijeh!!!

Koristeći najsuvremenije metode i najmodernije uređaje, te materijale vrhunskih proizvođača, naši doktori svoja znanja svake godine usavršavaju edukacijama na svjetskim dentalnim seminarima kako bi održali korak sa trendovima i naprecima u dentalnoj medicini. Brojna priznanja krase zidove naših ordinacija, no najveće priznanje je zadovoljstvo nasih pacijenata.

Putem naše web stranice upoznati ćemo Vas sa osnovnim informacijama o centru, tretmanima i doktorima, a za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila. Na Vaš ćemo upit odogovoriti u najkraćem mogućem roku uz zajamčenu diskreciju i poštivanje privatnosti.

Jednom kada ugovorite prvi posjet sa svojim stomatologom i posjetite naš centar, biti ćete detaljno upoznati sa postupcima i terapijom, vremenskim rokom i pogodnostima kojim nudimo, te ćete sukladno Vašim potrebama dobiti detaljan plan terapije kako bismo postigli najbolji mogući rezultat.

Nazovite nas!

051-626-183
skype: dentanova.croazia

DE-NOVA INFO

PACIJENTI O NAMA

"Svaka pohvala cjelokupnom osoblju klinike De- Nova. Profesionalnost doktora, čistoća i urednost objekta i cijene tretmana su na zavidoj razini."
Marin